A valóság megismerését ösztönző információk buddhista perspektívából - a Dalai Láma után szabadon vallás és politika elválaszthatatlanul...

Átlátás a Fátylakon

Átlátás a Fátylakon

Tibeti buddhista gyíkember meditáció a konteó vallás 20. évfordulójára

Avagy kinek és miért higgyünk így a WTC911 után szeptember 11.én?

2021. szeptember 11. - Átlátó Edit

nagaraja_buddha0.jpg

Nága Király Buddha mantrája

"Tadyatha Om Tathagata Bhagawan Naga Raja Shvara Atisthana Atisthite Svaha" 

szerző: Kovács Endre

Nága király mantrájának köszönhető jótékony hatások szöveget fordította: Tóth Ágnes 

Ez a blog bejegyzés egy érzékeny témát érinthet melyben elvész a határ az elfogadott érzékelhető valóság és az emberi hétköznapi érzékelésen túli létformák között. Az elsőre összefüggéstelen dolgok lehetnek összefüggőek ezért a Dalai láma hagyományának egy mesterét Láma Jesét idézem a továbbiak megvilágításához:

Mikor látsz valami rosszat, gondold azt; „A rossz nem is annyira rossz.” és
mikor valami fantasztikusat látsz, gondold azt; „ A jó nem is annyira jó”. Ez lehet, hogy
hülyén hangzik – „Mi??? azt akarod mondani, hogy a rossz nem is annyira rossz.... a jó nem
is annyira jó?” – igen de valójában, ez mély belátás. Amikor megvan ez a fajta megértésed,
sokkal nagyobb hatalmad lesz és nem leszel annyira befolyásolva mindentől a
környezetedben. - by Lama Thubten Yeshe 1976

A konspiráció vagy együttműködés - összes esküvés egy természetes működése az élő lények túlélésének melyben a közös érdekű lények kis v. nagyobb csoportja más lények kárára cselekszik mint a ragadozó állatok közösségei a préda állatok kárára: pl. oroszlán és farkas falka.

Az emberi világban ez a jelenség gazdasági, politikai és társadalmi szinten megy vagy mehet végben szemmel láthatóan vagy a háttérben: pl. nagyvállalatok a fogyasztok ellen. Ezen jelenség kivédésére létrejöttek jogi intézmények mint a hazai: Magyar Gazdasági Versenyhivatal

(https://www.gvh.hu/gvh/2349_hu_a_hivatal_feladata)

vagy az Európai Unió ezt szabályozó hivatala

(https://europa.eu/youreurope/business/selling-in-eu/competition-between-businesses/competition-rules-eu/index_hu.htm#shortcut-1)

mely a fenti jelenséget a következőképpen írja le:

Trösztellenes és versenyszabályok az EU-ban - Your Europe

    1. A vállalkozások közötti jogellenes kapcsolatok és megállapodások

Ezeket a kartellnek nevezett megállapodásokat azért tiltja a törvény, mert korlátozzák a piaci versenyt. Többféle formában létezhet kartell, és a vállalkozások közötti hallgatólagos megállapodások is kartellnek tekinthetők. A jogellenes megállapodások leggyakoribb formái a következők:

  • árrögzítés,

  • a piac felosztása,

  • megállapodás a vevőkör felosztásáról,

  • megállapodás a termelés korlátozásáról,

  • forgalmazási megállapodás a szállítók és a viszonteladók között, mely alapján például a fogyasztó által fizetendő árat a szállító határozza meg.

Ha az Ön vállalkozása olyan megállapodást köt egy vagy több versenytársával, illetve olyan jellegű információt cserél velük, amelynek célja a stratégiai bizonytalanság csökkentése (a termelési költségek, a bevétel, a termelési kapacitás, az értékesítési stratégia stb. tekintetében), az versenykorlátozó magatartásnak minősülhet.

Már az is szabálysértő lehet, ha valamelyik vállalkozás egyoldalúan közöl ilyen stratégiai jellegű információt – levélben, telefonon vagy személyes találkozón.

Annak érdekében tehát, hogy biztosan jogszerűen járjon el:

  • tartózkodjon az árak vagy egyéb kereskedelmi feltételek rögzítésétől,

  • ne korlátozza a termelést,

  • ne ossza fel a piacot versenytársaival,

  • ne közöljön stratégiai jellegű információt vállalkozásáról.

Bizonyos megállapodások nem tilosak – feltéve, hogy azok a fogyasztók és a gazdaság egészének javát szolgálják. Ilyenek például a kutatásról és fejlesztésről vagy a technológiatranszferről szóló megállapodások. Ezeket az eseteket a csoportmentességi rendeletek tartalmazzák.

    1. Erőfölénnyel való visszaélés

Ha az Ön vállalkozása nagy piaci részesedéssel rendelkezik, vagyis domináns piaci helyzetben van, Önnek különösen ügyelnie kell arra, hogy:

  • ne szabjon indokolatlanul magas árakat, visszaélve a fogyasztói kereslettel,

  • nem szabjon irracionálisan alacsony árakat, amelyekkel kiszoríthatja versenytársait a piacról,

  • ne alkalmazzon diszkriminációt a fogyasztók között,

  • ne kényszerítsen bizonyos kereskedelmi feltételeket üzleti partnereire.

A Fentiek ellenére olyan esetekben ahol nem biztos de feltételezhető nagy vállalati (gyógyszer, informatika, hadászat, pénzügy) gazdasági versennyel való visszaélés és a korrupció lehetősége a jogalkotók és politikusok befolyásán keresztül ott maga a jogalkotó is hárít és az alábbiak szerint Összeesküvés elméletesnek definiálja az aktuális politikai diskurzussal nem egyetértőket és a kialakult helyzet megkérdőjelezőit:

(https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/fighting-disinformation/identifying-conspiracy-theories_hu)

 

    1. Mik azok az összeesküvés-elméletek, és miért burjánzanak?

1. Az összeesküvés-elmélet (konteó) definíciója

Az a hiedelem, hogy bizonyos eseményeket vagy helyzeteket titokban, a színfalak mögül, negatív erők irányítanak.

2. Az összeesküvés-elméletek hat közös vonása

1. Egy állítólag titkos forgatókönyv

2. Összeesküvők csoportja

3. Az összeesküvés-elméletet látszólag alátámasztó „bizonyíték”

4. Valótlanul azt sugalmazzák, hogy semmi sem történik véletlenül és nincsenek véletlen egybeesések; semmi sem az, aminek látszik, és minden mindennel összefügg.

5. A világot jókra és rosszakra osztják szét.

6. Bizonyos embereket vagy csoportokat hibáztatnak.

3. Miért ennyire népszerűek?

Az összeesküvés-elméletek gyakran logikus magyarázatnak tűnnek olyan eseményekre vagy helyzetekre, amelyeket nehéz megérteni. Ezért azt a téves érzést kelthetik egyes emberekben, hogy rejtett összefüggéseket látnak át, és egyfajta hamis biztonságérzetet adnak. Az olyan bizonytalan időkben, mint a Covid19-világjárvány, az embereknek különösen nagy szükségük van az áttekinthetőségre.

4. Hogyan születnek?

Az összeesküvés-elméletek rendszerint gyanakvással kezdődnek. Felvetik a kérdést, kinek a javát szolgálja az adott esemény vagy helyzet, és ezzel beazonosítják az összeesküvőket. Ezután minden „bizonyíték” az elméletet támasztja alá.

Miután gyökeret eresztettek, az összeesküvés-elméletek nagyon gyorsan terjedhetnek. Nehéz őket megcáfolni, mert az elmélet hívei szemében mindenki, aki ezt megpróbálja, rögtön az „összeesküvés” részévé válik.

5. Mért terjesztik az emberek az összeesküvés-elméleteket?

A terjesztők többsége maga is elhiszi ezeket az elméleteket. Mások politikai okokból vagy pénzszerzés céljával szándékosan próbálnak provokálni, illetve manipulálni bizonyos csoportokat. Vigyázat! Összeesküvés-elméletekkel sok különböző helyen találkozhatunk, pl. az interneten, baráti körben, családban.

 

Az összeesküvés-elméletek visszaszorításának első lépése az, hogy tudjunk létezésükről. Legyen résen! Ne terjesszen konteókat!

 

    1. A hit, és a józan ész

 

A Konteó vallás sok sok mitológiai eleméből kiemelkedik a WTC pusztulása vagy elpusztítása amit a konteósok kontrollált robbantásként tartanak számon és attól a pillanattól számítják a nyilvánvaló konspirációt ami most 20 éves évfordulóját ünnepli.

A konteó vallás két alapfilmje a következő

Fájdalmas Megtévesztés - Painful Deceptions 9/11. 2005

https://youtu.be/Fc-2bcF-l6o

Korszellem - Zeitgeist 1. The movie. 2007

https://youtu.be/vPQcEC6EWQY

Itt sajnos vagy nem sajnos a hit és a józan ész egyből két részre osztja az embereket. Egyrészt azok akik dolgoztak már vasbetonnal, betonacéllal, idomacéllal, szegecselt és csavarozott idom acéllal, betonnal és alumíniummal no meg még esetleg robbantottak már petárdát, puskaport, ammónium nitrátot dízelolajjal és játszottak már molotov koktéllal is… na azok biztosan tudják, hogy közel 500 000 tonnányi acél-beton és üveg struktúrát https://hypertextbook.com/facts/2004/EricChen.shtml

nem zúzz porrá 140 tonnányi alumínium és 2 tonnányi kerozin (Boeing 767-200)

https://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_767

Nyilván aki szerint mégis, az a hit oldalára kerül mint jó tv néző a többi dolgos betont és acélt ismerő ember meg a józan eszű Konteós ugye vagy nem?

Itt érdekesség az egészben hogy a kétkezi munkásokat és mérnököket akik az anyaggal dolgoznak bélyegzik konteósnak a szellemi munkások az újságírók és politikusok stb. akik a földdel hát kicsit más kapcsolatban vannak.

Ami biztos, hogy a K járvány kapcsán megszólalt Konteó Pápa(David Icke), a látásmódja szerinti vírus hátterét illető dolgok mellett beszélt az oltás feltételezhető nano chipes 5g vezérelt hatásáról is, amin ugye érdemes elgondolkodni nem csak le „gyík” emberezni.

https://www.bitchute.com/video/JZVkWFPiWQMV/

Miért is? Azért mert a valóság már 2018-óta publikusan sokkal durvább lehetőségeket biztosít a nagyok és erősek karteleinek kezében ezen a téren.

Mivel Dr. James Giordano professzor (Georgetown University) a - The Brain is the Battlefield of the Future - című előadásán a West Point katonai akadémia Modern Háború Intézetének (Modern War Institute) előadásán már 2018-ban Dávid Icke „konteó”-jánál sokkal komolyabb tényfeltárást tesz a leendő katonai vezetőknek és szakértőknek; arról, hogy a jelenlegi nano technológia a nagyhatalmak számára már lehetővé teszi a vaporizálható-levegőben a bőrön keresztül emberi testbe juttatható távvezérelhető nano robot raj katonai alkalmazását, amely a testben távvezérelt parancsra össze gyűlik egy bizonyos területen érelzáródást idézve elő pl. szívinfarktust v. agyvérzést okozva; mindezt láthatatlanul. Egyszerűen fogalmazva – még oltás sem kell hozzá hogy nano chipezenek… Mr. Jordano azt is elmondja, hogy egy golyóstollnyi belőle elég az egész előadóban őt hallgató összes emberre.

Az alábbi videóban ez egész angolul megtekinthető:

https://youtu.be/N02SK9yd60s?t=2232

Vagy egy részlete magyar szöveggel:

https://youtu.be/D-J2fWcSkmo?t=459

 

 

A gyíkember konteó

A fenti tényeknek a töredékéért a fő sodratu média már le „konteós laposföldes gyíkember”-ezi azokat akik megkérdőjelezik a média aktuál politikai narratíváját.

A legnagyobb savazás és a „fő hülye” cím David Icke a gyíkemberes összeesküvés elmélete miatt éri a kritikus konspirációt feltételezőket. https://nepszava.hu/3078199_amikor-tenyleg-jonnek-a-pomogacsok, (https://forgokinpad.blog.hu/2018/10/09/a_gyikkiraly_latogatasa).

Ez azért érdekes téma mert akik nyilvánosan - konteós gyík emberznek - a médiában azok részben a konteósok által csak „Spiri” Pápának tartott Dalai Láma szimpatizánsai és az ő hátterében lévő média politikai támogatói és média munkásai is egyben. Ami elég nagy paradoxon mivel a tibet buddhizmusban a gyík emberekkel való kommunikáció több ezer éves bevált gyakorlat. Tehát ezt tagadni hazug képmutatás feltételez a konteósok számára.

Akkor hogy is van ez? A buddhista kozmológiában az ember és a buddhák közötti lét dimenziót egy 8 osztatu lét dimenzióként magyarázzák a tibeti buddhisták. Ami az emberek feletti természeti szellemlények más néven félistenek aszúrák titánok stb. dimenziója és felettük vannak a vágy, és forma valamint forma nélküli istenek világai is. http://www.tibet.hu/dharma-bolt-konyvek/a-lelek-tibeti-fogalma

Ezek a lények a keleti tapasztalati hagyományok szerint a természeti elemekben és azokon túl a térben léteznek a föld és a bolygók energia dimenziójában és nem kell nekik "ufó" űrhajó hogy a térben közlekedjenek...

A nyolc osztály a vágy világához tartozik amiből az egyik a félig emberi formájú félig kígyó testű alakváltó lények az úgynevezett Nágák akik a föld és vízek birodalmának urai.

A Nágák

„A nagák alvilági kígyószellemek, eredetük az indiai kígyókultuszra vezethető vissza. A buddhista tanítások szerint a nagák a föld alatt, a tengerekben, folyók, tavak és források közelében élnek, föld alatti kincsek és rejtett tanítások (terma) őrzői. A buddhista kozmológiában a Meru-hegy alsó szintjét lakják, közvetlen felettük pedig halálos ellenségeik a garudák vannak. A nagák megjelenhetnek emberként, kígyóként, vagy e kettő ötvözeteként. A második században, Indiában élő nagy buddhista mester és filozófus, Nagárdzsuna, volt az első ember, aki tanításokat adott a nagáknak, és megkapott tőlük egy rejtett tanítás, a Pradzsnaparamita szútra (szív szutra) szövegét. A tibetiek szerint a nagák megharagszanak, ha lakhelyeiket beszennyezük, feldúljuk, vagy tiszteletlenül bánunk velük. Bosszúként szárazságot vagy betegségeket küldenek ránk. A nagák okozta betegségek lehetnek a lepra, a pestis, a rák, vese- és bőrbetegségek” Dharma Kalauz, Buddhista alapfogalmak második bővített kiadás 2008. Budapest

http://mek.oszk.hu/07500/07531/07531.pdf

A nyolc osztály erőteljes nem emberi lényei legtöbbször ártanak a náluk gyengébb lényeknek és a többi fél istennel is harcolnak egoista féltékenységük miatt. Ez az ártás az emberi világban különféle betegségek okozásaként jelenhet meg pl a Nágák esetében a rák és egyéb bőrbetegségek kialakulásában. Az ártás oka lehet irritáció provokáció az adott természeti szellem csoport természeti környezetének szennyezése (vegyszer, olaj, nukleáris szennyezés) vagy földmunkával való megsemmisítése stb. Ennek kapcsán is sok sok kérdés merülhet fel de első az, hogy miért puszipajtásai a buddhista vezetők azoknak az embereknek akik politikusként v. kartell vezérként a levegőben, vízben és a földben atombombákat robbantgatnak ártva így a lények nagyon széles spektrumának nem csak ugye a Nága elemi spirituális lényeknek. https://csomakozpont.blogspot.com/2020/04/a-mamok-nyelve-rovid-ut-vilagbekehez-es.html

A sámánisztikus természeti hagyományok és a buddhizmus is sok sok gyakorlatot fejlesztett ki, hogy harmóniába kerüljön ezekkel a szellemlényekkel csökkentve a provokációt és betegségeket. Vannak felajánló gyakorlatok, békés buddhák melyek ezeket a dimenziókat uralják és ha ez sem segít vannak haragos istenség jógák is melyben a Buddhák erőteljes látszólag démon formát felvéve móresre tanítják ezen félisten kategóriájú természeti szellemlényeket és a kozmikus gorillákat is.

Nága meditációk

Az alábbi gyakorlat a Dalai Láma hagyományából a békés buddhás és a haragos megközelítést is röviden érinti ami segíti a Nágákkal a harmonikus kapcsolat kialakítását.

https://www.lamayeshe.com/article/chapter/chapter-40-march-16?fbclid=IwAR3Q5AT_eqwJcYQIxN1JEY1QV8un1_BtpEnkmJ6qVykbq_8RFuKVD0TmPZw#naga

Idézet: Teachings From the Vajrasattva Retreat By Kyabje Lama Zopa Rinpoche

Soquel, CA USA 1999 - Chapter 40: March 16

fordította: Tóth Ágnes

Naga király mantrájának köszönhető jótékony hatások

Szeretném szájhagyomány útján átadni egy másik, a 35 Buddha egyikének, Naga királynak a mantráját. Naga király nevének mantrázása, De zhin sheg pa lu wang gi gyäl po, [Skt: Naga raja], számos előnnyel jár. Ha valaki 21-szer elmondja, még akár a nagyon kedvezőtlen karmára is olyan tisztító hatással bír, hogy minden bizonnyal meghozza a változást az ember életébe. Továbbá a nagák és a helyi szellem királyok sem árthatnak és okozhatnak olyan betegségeket, mint az ízületi gyulladás, bőrbetegségek vagy a rák. Még nem hallottam arról, hogy tibeti orvosok az AIDS-et kapcsolatba hoznák a nagákkal, de rendszerint a rákot a nagáktól származó ártalmakkal magyarázzák. Tibetben nyen-nek hívják a rákot, ami arra utal, hogy egy másik lény okozza a betegséget. Véleményem szerint a kóma is teljes bizonyossággal kapcsolatba hozható a szellemektől származó ártalmakkal. Nem tudom pontosan, hogy melyik lény okozza, de a múltban a magas rangú lámák jövendölései általában azt sugallták, hogy a Gyógyító Buddha mantráját kell alkalmazni a kómában fekvő betegnél.

Naga Király nevének ismételgetése is megtisztítja a negatív karmát az erkölcsösség devalválódott vagy elkorcsosult fogadalmaitól. Valamint a villámlás, betegség és tolvajok ártalmaitól is megvéd. Növeli a jólétet. Ha 100 ezerszer megismételjük Buddhának ezt a nevét, akkor meg lehet gyógyulni a leprából; teljesen megtisztítja a negatív karmát, ami a leprás megbetegedést okozta.

A rák kétségtelenül kapcsolatban hozható a nagákkal, és ezt bizonyítja, hogy ha az érző lényeket védő isteneket mantrázzák, mint például Vajrapani-Hayagriva-Garuda, azzal képesek a rákos beteget meggyógyítani. Ez a bizonyos istenség védelmet biztosít nem csak a nagák ártalmai ellen, hanem Vajrapani a fentebbi világ szellemei ellen is harcol, amelyek epilepsziát és más megbetegedéseket okoznak. A lófejjel felékesített Hayagriva istenség a naga és a tibetiül tsen gyal-dön –ként nevezett szellem ártalmaitól védi az érző lényeket. És legfelül Garuda a naga és a helyi szellemkirály ártalmaitól védi az érző lényeket.

Természetesen a Vajrapani-Hayagriva-Garuda fő rendeltetése az, hogy megszabadítsa az érző lényeket azáltal, hogy lecsendesíti a tudatlansággal, haraggal és minden olyan dologgal kapcsolatos téveszméiket, amelyekből minden problémájuk betegségük és lelki sérelmük származik. Ennek az istenségnek a mantrázásával az az alapvető cél, hogy megtisztítsuk, megszüntessük ezeket a tisztátalanságokat. Ezért van az, hogy azok az emberek, akik a Vajrapani-Hayagriva-Garuda meditációt gyakorolták, képesek magukat meggyógyítani a rákból. Ez és az a tény, hogy más istenségek, amelyek a naga ártalmaitól védik az érző lényeket, segítenek a rák gyógyításában, bizonyítja, hogy van összefüggés a nagák és a rák között.

Azt szeretném javasolni, hogy ha nyitottak rá, az AIDS-szel fertőzött emberek ismételgessék ennek a buddhának, Naga Királynak a nevét, Lu wang gi gyäl po. Nem azért, mert tapasztaltam, hogy valaki ennek a mantrának az ismételgetésével meggyógyította volna magát az AIDS-ből, de megérzésem szerint előnyökkel jár a mantra ismételgetése. Ha egy AIDS fertőzöttnek nyitott az elméje és szeretne meditációs technikákat gyakorolni, akkor kapjon egy képet erről a Buddháról és ismételgesse a nevét és a mantrát.

Szájhagyomány útján átadom ezt a mantrát, mert Őszentségétől Serkong Rinpochétól és Kirti Tsenshab Rinpochétól kaptam ezt, amikor a több száz beavatásból álló gyűjteményt adták át [Rin-jung gya-tsa stb.].

A mantra a következő: TAYATHA OM TATHAGATA BHAGAVAN NAGA RANDZE SHORA ADHISHTHANA ADHISHTITE SOHA.

Nem emlékszem, hogy átadták-e szóban a következő mantrát: OM CHITTA HUM PHESOHA, OM SHRI MATI ASHU SOHA.

Ha minden nap ismételjük ezt a mantrát és Naga Király mantráját, akkor a magasabb létbirodalmak szellemei nem árthatnak, így nem kapunk stroke-ot. Bizonyos emberek karmájában benne van, hogy teljesen felépülnek a stroke-ból, de a legtöbben nem épülnek fel és a kórházak nem igen tudnak a fizioterápiánál több segítséget kínálni. Ez a meditáció több esélyt tartogat a felépülésre. Mindenesetre, ha minden nap ismételgetjük ezt a két mantrát, nem kapunk stroke-ot. Ha már stroke-unk van, abból nehéz a felépülés. Úgy tűnik, hogy a legtöbb ember vagy hamarosan meghal röviddel utána vagy bénultan kell élnie az elkövetkező években.

Van egy másik buddha is, akinek az a sajátos feladata, hogy segítsen a stroke megelőzésében. Ennek a buddhának a mantrája SANGYE OTZY TIN GYI GYALPO DRIME MEPA DAWE TOMA (LA CHAG TSÄL LO). Ha valaki huszonegyszer megismétli, nem érheti bántódása villámlástól – a villámcsapás nem csak egyszerűen az elemek erejével kapcsolatos; más lényekkel is kapcsolatba hozható – vagy a stroke-tól. Még ha ezeket az ártalmakat nem is magyarázzák el a klinikai orvostudományban, más lények, ártó lények is közre játszanak a stroke előidézésében. Az adott személy karmája miatt, ezek a lények okozzák azokat a bizonyos betegségeket. Ha huszonegyszer megismételjük ennek a buddhának a nevét, nem érik majd hasonló ártalmak. Még ha nem is ismételjük el mindezen különböző mantrákat, lehetséges, hogy védelmet nyerünk akár csak egy elismétlésével.

Sok más különböző gyakorlat is létezik, amiket lámák vagy más gyakorlók végezhetnek el olyasvalakiért, aki már elszenvedett egy stroke-ot – például áldott vízzel való tisztítás. Ha az a személy, akinek már stroke-ja volt, el tudja mondani naponta hétszer, hogy OM TUMBURI TUMBURI SUKSHU MEME SHIKSHI SOHA, védelmet szerez a további stroke ellen. A későbbi stroke-ból való felépülés nagyon nehéz, de ha képes valaki az eseményt követően minden nap hétszer elmondani ezt a mantrát, akkor soha nem kap újra stroke-ot. Nem csak ez a gyakorlat véd meg a további stroke sorozattól, de megkönnyíti a felépülést is az első stroke-ból.

Amikor a Láma a bénulás jeleit mutatta, felhívtam Őszentsége Zong Rinpoche-t, aki akkor épp Svájcban volt. Rinpoche azt tanácsolta, hogy a Lámának naponta hétszer kell elismételnie ezt a mantrát. Elmondtuk mi is a Lámát körülvéve és a Láma is elismételte és nagyon gyorsan felépült a bénulásból. Minden egyes nap javult az állapota. Úgy tűnt, a Láma teljesen meggyógyult a stroke-ból. Elfelejtettem, hogy két vagy három évig hordtam egy szöveget magamnál a stroke-ból és más betegségekből való felgyógyulással kapcsolatos különböző módozatokról. Amikor a Láma a bénulás jeleit mutatta, nem emlékszem, hogy meg volt ez a szöveg. Csak akkor jutott eszembe, hogy évekig hordtam magammal a szöveget, amikor Őszentségétől Zong Rinpoche-tól kaptam az üzenetet. Hát, ez az én történetem…”

Akit mélyebben érdekelnek ezek a gyakorlatok nekik javasolt a következő kiterjedt Drikung Kagyüpa szádhana tanulmányozása - Nāga Menaka - The Splendor of Generosity - An Elaborate Torma Offering to the Nāgas -

https://vdocuments.site/reader/full/naga-puja-56893a0f6e914

Valamint további a Nágákkal és más természeti szellemekkel kapcsolatos gyakorlatok gyűjteménye itt található a Dalai Láma hagyományából.

https://shop.fpmt.org/Practices-to-Benefit-Pretas-Nagas-and-Spirits-eBook-PDF_p_2307.html

 

Konklúzió és Elemző meditáció

Sok minden terület került érintésre az összeesküvés, kontrollált robbantás, vírus, nano chipes robotok, szellemlények és gyíkemberek jelenségét átölelve.

Mi lehet az összefüggés?

Vajon vannak jó és rossz emberi összeesküvések? 

Vajon vannak jó indulatú és rosszindulatú nágák- gyíkemberek és más lények?

Vajon vannak e építő és káros ember és szellemlény szövetségek-összeesküvések?

Vajon vannak e olyan szellem lények akiket az emberi népesség növekvő száma irritál és szívesen csökkentenék azt az emberi elit képviselőivel együttműködve?

Ebben mi hol vagyunk emberként, ragadozóként, prédaállatként és buddhista gyakorlóként?

Vajon a fenti jelenségek, miben különböznek azoktól a jelenségektől amiket szintén nem látunk; a falban áramló nagyfeszültségű áramtól, az olvasás pillanatában testünkön keresztül áramló rádiójelektől, tv műsorok, mobil internet és wifi adatok ezreinek folyamatától, vagy csak a szintén szabad szemmel nem látható baktériumok és vírusoktól?

Tibeti buddhista gyakorlóként 24 éve végzek rendszeresen olyan pudzsa felajánlásokat melyekben erőteljes a hagyományok szerint megvilágosodott és részben megvilágosodott nem emberi lényekhez fordulunk segítségért környezeti harmóniáért és védelemért a tibeti buddhista praxisban. http://tibetijogak.blogspot.com/p/mahakala-nagy-fekete-tibeti-buddhizmus.html

Több hagyomány gyakorlatát végezve több típusú Nága lényhez fordulva azt tudom mondani, hogy a tibeti, indiai indokínai és indonéz nagymesterek tapasztalatai ezen lények létezéséről helytállóak!

 

PS-Utóirat házi feladat:

Az alábbi videóból például megismerhetjük, hogy a Dalai Láma milyen formában kommunikál erőteljes nem emberi szellemekkel a tibeti állami jós-médiumokon keresztül.

https://youtu.be/zQ1VvvrAILohttps://youtu.be/rkc51PtND_M

 

Így szeptember 11.én

Legyen minden ember és gyíkember boldog, és rendelkezzen a boldogság okával!

Legyen mentes a szenvedéstől és a szenvedés okától!

Sose váljon el a szenvedésen túli tiszta boldogságtól!

Nyugodjon a nagy egyenlőségben, amely mentes
elfogultságtól, ragaszkodástól és ellenszenvtől!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlato.blog.hu/api/trackback/id/tr2316686366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása